Makkelijk tillen, snel vouwen en scherpe bochten fietsen

De ideale meeneem-fiets

In de trein, camper, vouwwagen, auto, caravan en boot. Ook voor langere mensen.

Wat een fijne service in de beixo showroom! Na goede bestudering internet uitgekomen op de crosstown. Als kok aan boord van zeilschepen heb ik altijd nog wel even iets nodig als we aanleggen maar de winkels zijn altijd verder af van de havens. Na 1 seizoen wil ik nooit meer zonder dit handige en betrouwbaar stoere vouwfietsje.

Caro , Amsterdam

Ik heb eind 2018 deze vouwfiets aangeschaft na een testrit bij de beixo showroom in De Bilt. Ik heb eigenlijk amper onderhoud gehad aan de fiets (enkel de remmen bijstellen of vervangen). Meerdere keren afstanden >25km afgelegd op deze fiets, vrij stevig bepakt, en geen problemen ondervonden.

Philippe , Utrecht

Heel fijn bedrijf. Zeer persoonlijke benadering.

Ardina en Dion Huisjes , Loppersum

Deze afgelopen zomer twee beixo elektrische vouwfietsen zonder ketting gekocht, de Compact laag model en de Crosstown, beiden dus elektrische. Ze bevallen heel goed wat op valt is dat de fietsen een sterk frame hebben ze zwabberen dus niet. Op beide fietsen al ruim 500 Km op de teller....

Ronald en Tilly Sandee , Heerhugowaard

Snelle reactie via mail, duidelijke uitleg over fiets bij levering. Hele goede producten met mooie ontwerpen.

H. Oldenbroek , Gulpen

Bijzonder betrouwbare e-vouwfiets. Bijzonder ook omdat 2 e-vouwfietsjes in de kofferbak van een personen auto passen. Heel prettig als je ook eens wat verder verwijderd van je eigen woonplaats wilt fietsen. De cardan aandrijving maakt deze fietsen bijna vrij van onderhoud. De fietsen zijn verbazend stabiel en heel gemakkelijk te bedienen. De fietsen zijn technisch perfect met een goed en overzichtelijk bedieningspaneel.

Janny de Schepper , Eefde

Deze afgelopen zomer twee beixo elektrische vouwfietsen gekocht, de Compact laag model en de Crosstown beiden elektrische. Ze bevallen heel goed wat op valt is dat de fietsen een sterk frame hebben ze zwabberen dus niet.

Paul Beeftink , Landsmeer

Deze mensen gingen je voor in het kettingloze bestaan

beixo (elektrische) vouwfietsen zonder ketting worden lokaal geproduceerd

Om deze 5 redenen wil je een vouwfiets

Plus, bij beixo's valt je fietsketting er in ieder geval niet af. Dus geen vieze handen!