Liek de Beer bespaart parkeergeld met zijn beixo’s

“Enkele jaren terug heb ik tweetal elektrische Beixo zilverkleurige vouwfietsen aangeschaft. Deze bijzonder mooi uitgevoerde fietsen van eerste klas kwaliteit is voor iedereen aan te bevelen, die moeilijk in grote steden kan parkeren. Het toeval wil dat ik beide Beixo’s in de kofferruimte van mijn  Volvo XC 60 kan opbergen. Dan trek ik het kofferdoek eroverheen en niemand kan van buitenaf zien of ik daar twee van deze vouwfietsen in de koffer heb zitten. Komen we bij familie in Den Haag, waar je veel parkeergeld moet neertellen, dan wordt de auto in de buitenwijk gestald en fietsen we het laatste stuk.

We gebruiken ze ook veel als we door Europa trekken. Op de camping gooien we deze ‘s avonds voor het naar bed gaan aan de bijgeleverde acculaders aan de stroom. En de volgende morgen ontkoppel ik de acculaders en kunnen dan weer genieten. Je ziet op de fiets 100 maal meer dan je in de auto rijdt. Daarnaast zijn de versnellingen bij berg op of berg af goed te bedienen. De verhoudingen kloppen goed wat het Beixo frame aangaat ten opzichte van het zadel en de trappers. Het grootste voordeel is de cardanas. Deze cardanas is heel bijzonder en dat kan ik iedereen aanbevelen. Zo fantastisch als  geen vieze fietsketting meer hebt.

Op de foto zie je mevrouw De Beer. Beide zijn we in bezit van een goede helm. Mijn vrouw is altijd bijzonder te spreken dat haar boodschappenmandje achter op de accu kan staan. Deze Beixo is voor ons de kampioen onder de elektrische vouwfietsen. Ik beveel vriend en vijand allen een Beixo aan.”

Liek de Beer

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=2316#!trpen#Veröffentlicht in ervaringen#!trpst#/trp-gettext#!trpen#