Vouwfietsen

vouwfiets in antwerpen

De vouwfietsen zonder ketting van beixo hebben geen fietsketting en zijn super compact. Dat maakt deze vouwfietsen perfect voor in de stad, op vakantie, of zelfs om mee naar je werk te gaan. Oftewel het is een multifunctionele fiets. Omdat vouwfietsen gratis mee mogen in het OV is dit een hele goede optie voor de mensen die met het openbaar vervoer naar school of werk gaan.

Wij hebben verschillende vouwfietsen, die zijn allemaal aanpasbaar met bijbehorende accessoires naar keuze. Denk dan aan de kleur, elektrisch of juist niet, bagagedrager en ga zo maar door. Er is voor iedereen wat wils, want op ieder potje, past een deksel.

Al onze vouwfietsen zonder ketting zijn gebaseerd op hetzelfde oersterke en stijve frame. Al deze vouwfietsen zowel elektrisch als niet elektrisch zijn voorzien van een cardanas, of van een aandrijfriem. Voor elk gebruik hebben wij een specifiek model. Wij helpen je graag met het uitzoeken van een bijpassende fiets. Ook kun je kijken en vergelijken op Beixo-vouwfietsenkiezer.

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=113#!trpen#products#!trpst#/trp-gettext#!trpen#