Beixo geeft twee jaar volledige garantie op het frame en op de cardanas. Op de overige onderdelen hanteren wij de standaard fabrieksgarantie. Deze bedraagt één jaar.

Voor de elektrische fietsen gekocht na 1 januari 2016 geldt een garantieperiode van twee jaar op de accu en de overige elektrische onderdelen.

Alleen de eerste eigenaar kan aanspraak maken op garantie. Slijtage en vocht vallen buiten de garantie. De garantie vervalt bij foutieve montage van accessoires, demontage van de cardanas en bij oneigenlijk gebruik zoals stuntrijden. In eerste instantie verwijzen wij u naar uw eigen fietsenmaker. Deze kan 9 van de 10 problemen oplossen.

Omdat beixo gelooft in de geleverde kwaliteit hanteren wij na de standaard garantietermijn een coulanceregeling op basis van afschrijving.

Een vouwfiets is een specifiek product met vouwpunten in het frame. Beixo adviseert haar klanten de vouwfiets jaarlijks te laten checken door een vakman.

Shimano hanteert voor haar artikelen een garantie van twee jaar na aankoop. Het is belangrijk dat er wel juist onderhoud is gepleegd.#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3072#!trpen#View all questions#!trpst#/trp-gettext#!trpen#